Korjaamopalvelua johon voi luottaa

0400 633 552

HUOLTO JA KORJAAMO

Kuusaan Autotarvikkeen nykyaikainen monimerkkihuolto palvelee Kouvolan alueella niin määräaikaishuolloissa kuin laajemmissa ja vaativimmissakin korjaamotöissä. Monipuolisen nykyaikaisen korjaamokaluston ja osaamisen myötä huollamme lähes kaikki merkit ja mallit niiden ikään katsomatta.

Image

ILMASTOINTILAITTEIDEN TÄYTTÖHUOLLOT

Ilmastointilaitteen tehon heikkeneminen johtuu usein kylmäaineen vajeesta järjestelmässä. Kylmäainehuollon yhteydessä järjestelmä tyhjennetään ja tarkistetaan alipaineen avulla vuotojen havaitsemiseksi.

Image

JARRUTESTIT

Oikea tapa todeta jarrujen tasainen ja riittävä pito on kuormittaa ja testata niiden toiminta jarrudynamometrissä. Suoritamme jarrujen kunnon määrityksen korjaamon omassa jarrudynamometrissä.

Image

KATSASTUSTARKASTUS JA
-KÄYTTÖ

Jos sinulla ei ole aikaa tai mielenkiintoa hoitaa ajoneuvosi katsastusta, tuo se meille. Teemme sille täyden katsastustarkistuksen, mittaamme päästöt ja teemme tarvittavat mahdolliset korjaukset. Halutessasi käytämme sen myös katsastuksessa.

Image

KORJAAMOPALVELU

Palvelemme nykyaikaisena riippumattomana monimerkkikorjaamona. Korjaamme lähes kaikki vanhemmat ja uudemmat henkilö- ja pakettiautot.

Image

LISÄVARUSTEASENNUKSET

Asennamme lähes kaikki yleisimmät lisävarusteet ja -laitteet. Yleisimpiä asennustöitä ovat vetokoukut, lisälämmittimet sekä jälkiasennuksena tehdyt ilmastointilaiteasennukset.

Image

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Säännöllinen huolto on tärkeä osa auton ylläpitoa. Huollon yhteydessä havaitaan usein mahdollisia alkavia ongelmia ennen kuin ne aiheuttavat isompaa huolta.

Image

VIKADIAGNOSTIIKKA

Oikea vikadiagnoosi nopeuttaa ja helpottaa itse ongelman löytymistä ja korjaamista. Käytämme korjaamollamme nykyaikaisia Bosch KTS -diagnostiikkalaitteita niin OBD- kuin valmistajakohtaiseen vikadiagnostiikkaan.

38,50€

Image

OHJAUSKULMIEN SÄÄTÖ

Ohjauskulmien säätö tulee tehdä aina kun ajoneuvon alustan osia on vaihdettu, renkaiden tai vanteiden koko muuttunut tai jos jokin pyöristä on saanut kovan iskun. Korjaamomme palvelee myös ohjauskulmien säätöasioissa, käytössämme on nykyaikainen ja tarkka 4-pyöräsuuntaukseen soveltuva laitteisto.

89€

Image

HUOLLON SIJAISAUTO

Kun jätät ajoneuvosi huoltoon, järjestämme tarvittaessa sijaisauton käyttöösi. Varmistathan saatavuuden aina etukäteen tai huoltoaikaa varatessa.

34€ / 4 TUNTIA

Image

OBD- JA
PAKOKAASUMITTAUKSET

Asennamme lähes kaikki yleisimmät lisävarusteet ja -laitteet. Yleisimpiä asennustöitä ovat vetokoukut, lisälämmittimet sekä jälkiasennuksena tehdyt ilmastointilaiteasennukset.

 
 

Ajankohtaista

Ilmastointihuoltotarjous
Automaattinen täyttöhuolto alkaen 69€!
Sisältää öljyn ja väriaineen.


Kanta-asiakkuus

Kuusaan Autotarvike Cashback

Meiltä nyt myös kanta-asiakasetuja!
Liittymällä kanta-asiakkaaksemme, saat jokaisesta ostoksestasi 2% rahaa takaisin!

Lue lisää>>